Gebruiksvoorwaarden

Bij betaling gaat de koper akkoord met de Gebruiksvoorwaarden.

Bestelde artikelen worden 7 dagen gereserveerd, binnen deze periode dient u te betalen.

Wanneer de betaling niet binnen 7 dagen is voldaan, ontvangt u een herinnering via de mail, mocht hier geen reactie opkomen annuleren wij uw bestelling.

Artikelen worden na betaling geleverd binnen 5 dagen.

’64 & more is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens de verzending TNT post/post NL, noch voor het eventueel zoekraken van uw verzending.

Grote en zware artikelen kunnen, na afspraak, alleen afgehaald worden op ons adres.

Natuurlijk kunt u ook de kleinere artikelen ook afhalen. Dit kunt u aangeven bij opmerkingen tijdens het invullen via het winkelmandje en op de betaal/bestelpagina.

Informatie met betrekking tot de belangrijkste kenmerken van de artikelen en afbeeldingen worden zo nauwkeurig mogelijk gegeven.

Kleine afwijkingen kunnen in beginsel geen aanleiding zijn tot schadevergoeding en/of ontbinding. U kunt via de mail extra informatie of foto’s opvragen van het betreffende artikel. Er is altijd gelegenheid om de artikelen vooraf te komen bekijken, dit in overleg.

Klanten die een product kopen bij ’64 & more hebben een bedenktijd van 7 dagen, een artikel  (met uitzondering van meubels) kan, om wat voor reden, niet zijn wat u ervan verwacht had. Binnen deze periode mogen zij de koop terugdraaien en het product in de originele verpakking onbeschadigd terugzenden.  Beschadigde of gebruikte artikelen worden door ’64 & more niet retour genomen.

Na de te ruilen of geretourneerde artikelen in goede orde zijn ontvangen, wordt het betaalde bedrag teruggestort. Dit is zonder verzendkosten. Deze zijn voor rekening van de koper.

Wij accepteren geen ongefrankeerde zendingen. Zendingen onder rembours worden ook niet geaccepteerd.

Alle opgegeven prijzen zijn incl. BTW en exclusief verzendkosten.

Betaling:

Na een bestelling in de webshop ontvangt u een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten inclusief of exclusief verzendkosten.

Betalen kan door vooraf het afgesproken bedrag over te maken op bankrekeningnummer: NL41 KNAB 0257 666184. ’64 & more producten :

U moet er rekening mee houden dat de ’64 & more artikelen gebruikssporen hebben of zijn aangetast door de tand des tijds.

Tenslotte zijn het artikelen die al geruime gebruikstijd achter de rug hebben.

Leveringsinfo

Levering :

De vermelde prijzen bij de artikelen zij exclusief verzendkosten. Verzendkosten zijn binnen Nederland en worden bij de bestelling vermeld.

Levering verloopt via de postbode of pakket bezorgen van PostNL. Grote en/of zwaardere artikelen kunnen alleen worden afgehaald op ons adres  in Deventer, op afspraak . Dit staat dan bij het desbetreffende artikel op de website vermeld.

Uiteraard kan dit ook met de andere kleinere artikelen. De optie “afhalen “kan bij het plaatsen van uw bestelling bij ” verzendwijze “worden aangegeven. Wij nemen dan via de e-mail contact met u op voor een afspraak.

Verzendkosten zijn:

  • Brievenbuspost: Maximumformaat 38 x 26,5 x 3,2 cm. is tot 2 kg. € 3,95 (met track & Trace code)
  • Pakketpost: Voor pakketten tot 10 kg. met maximumformaat 100 x 50 x 50 cm. is € 6,95 (met track & Trace code)
  • Voor pakketten tot 30 kg. met maximumformaat 176 x 78 x 58 cm. is € 13, 25 (met track & Trace code)

Bestellingen zullen altijd met zorg verpakt worden en bij PostNL. afgeleverd worden.

Mocht je niet thuis zijn, wordt het artikel evt. bij buren afgeleverd of komen ze nogmaals je pakket een ander tijdstip aanbieden.

Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.