Over ’64 & more

Hoi, mijn naam is Debbie en ik ben de trotse eigenaresse van ’64 & more.

’64 & more heeft een hele verzameling van vintage – en brocante spullen en snuisterijen. Mijn artikelen zorgen bij velen voor een aha-moment, een herinnering en een glimlach.

’64 & more houdt van humor en soms iets eigenaardigs. En dat is ook in de artikelen terug te vinden.

De afgelopen jaren heb ik op veel vintage- en brocantemarkten gestaan. Iets wat ik erg leuk vind om te doen met name door de contacten met de bezoekers en mede-standhouders en het zelf weer op zoek gaan naar nieuwe spullen voor mijn kraam/webshop. Naast zoektochten in Nederland, vind ik ook veel items in o.a. Engeland, België en Denemarken.

Vanaf 1 oktober 2018 is mijn kraam in mijn winkel veranderd. Op dit ogenblik nog alleen een webwinkel, maar wellicht in de nabije toekomst met een showroom waar je natuurlijk welkom bent.

Snuister gerust rond in mijn webwinkel. Ik hoop van je te horen of je te zien op een van de vintage- en brocantemarkten waar ’64 & more geregeld staat. De agenda van deze markten staan trouwens ook op mijn website.

Tot ziens!

Debbie Anslijn